radionyhetene.no

Jonas Bording

Jonas startet Radionyhetene i 2010. Han begynte i Radio i 1987, og har vært innom lokalradiostasjoner, NRK og jobbet i P4 som lydtekniker, nyhetsanker, og programleder og musikksjef i P4 Bandit.

Endre Juel Lundgren

Endre har siden 1987 mediebakgrunn fra avis, radio og TV. Han har blant annet vært programleder på Radio 1, vært London-korrespondent for Radio Norge, redaktør for bransjenettstedet RadioAssistant og nyhetsanker i Radionyhetene.

Kyrre Dahl

Kyrre startet med lokalradio i 1985 og har siden vært med på det meste, både foran og bak mikrofonen i radio, TV, avis og på nett. Han har lang erfaring med radionyheter, blant annet fra Radio Nettverk, Radio 1, TV2 og NTB. Siden 1999 har Kyrre drevet bransjenettstedet radionytt.no og jobber også som programleder i diverse radiostasjoner.

Tore Myrberg

Tore begynte sin radiokarriere i 1990, og har jobbet som nyhetsanker i både Radio Nero og TV-Romerike. Så ble han redaktør for Radio P5 i Arendal, før han ble skrivende journalist i Agderposten og Aust-Agder Blad. Eier og driver nå nettavisen iRisør.no.